Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur focust op het gezicht om huidverjonging te stimuleren, het verbetert bloed en energie circulatie van de huid en vervaagt rimpels.

Tijdens de behandelingen wordt er het hele lichaam gewerkt om onderliggende problemen of spanningen aan te pakken.

Er wordt niet per zone gewerkt, maar we behandelen het hele gezicht en de kaaklijn, en indien gewenst ook de nek en decolleté.

Wat mag je verwachten?

Wat de mensen vooral zeggen na de cosmetische sessies is dat hun huid prachtig is, gevoed, doorbloed, lijntjes zijn vervaagd, huid en kaaklijn is veel strakker, gezwollen oogleden en donkere kringen zijn minder. Wat ook vaak vermeld wordt, is dat hun ogen stralen.

Daarnaast vertellen ze dat ze zich zeer goed in hun vel voelen en kleine lichaamsongemakken ook verdwijnen (zoals constipatie, spanningen in nek en rug, stress) en meer energie hebben (dankzij de aangepaste lichaamsacupunctuur die we steeds toepassen bij elke sessie)

Hoe werkt het?

Deze behandeling brengt oosterse kennis samen met de moderne westerse technologie om huidverjonging en verbetering te verwezenlijken.

Het is een zachte, vrijwel pijnloze behandeling die de onderliggende oorzaken van huidveroudering aanpakt.

Met cosmetische acupunctuur kan je preventief werken om veroudering tegen te gaan maar kan je ook de huidveroudering en andere huidproblemen die reeds aanwezig zijn aanpakken. Denk aan acne, rosacea, eczeem,…

Om de beste resultaten te behalen met cosmetische acupunctuur wordt een plan opgesteld van ongeveer 10 behandelingen, waarvan de eerste 2 weken 2 per week en daarna elke week, wat dan gevolgd wordt door een ongeveer maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Je mag al resultaten verwachten na 1 sessie, maar de 10 sessies zijn aangeraden om het gewenste resultaat te behalen. De resultaten van de behandelingen bouwen zich gradueel op.
Bij een jongere huid of een kennismaking of je huid boosten voor een speciale gelegenheid kan ook gekozen worden voor 6 sessies.

Het is geen quick fix zoals botox of fillers. Maar als je op zoek bent naar een natuurlijk subtiel “botox” effect is acupunctuur een fantastische keuze.

Afspraak Cosmetische Acupunctuur

Contacteer ons voor een behandeling op 0486 12 73 09.

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.