Team

Onze therapeuten zijn allen hoog opgeleid en werken nauwgezet samen om u de best mogelijke therapie te kunnen aanbieden in onze multidisciplinaire praktijk.

Samen bekijken we welke therapie bij u het beste past om van uw pijnklachten af te geraken en uw algemene gezondheid te verbeteren.

Julie Van Beveren

Osteopathie / Kinderosteopathie / Acupunctuur / Cosmetische acupunctuur / Kinesiologie

Julie is afgestudeerd in 2008 als osteopaat aan de I.A.O. in Gent. Daarnaast heeft ze nog opleidingen gevolgd als baby- en kinderosteopaat, kinesioloog, gespecialiseerde
craniosacraal therapeut en voedingsdeskundige.

In 2023 is ze na een 3 jarige opleiding afgestudeerd als acupuncturist met specialisaties in fertiliteit, migraine, energie- en verteringsproblematieken.

Michel Keymis

Fasciatherapie / Kinesiologie

Michel Keymis heeft zich verdiept in de kinesologie met opleidingen in binnen- en buitenland.

Ook heeft Michel een jarenlange studie en ervaring opgedaan in de Germaanse geneeskunde. Dit ook met opleidingen in binnen- en buitenland.

Michel is fasciatherapeut en heeft zich gespecialiseerd in Bowen therapie.

Afspraken bij Michel gaan door op een ander adres!

Maxime Van Waes

Kinesitherapie / Bekkenbodem kinesitherapie / perinatale kinesitherapie / dry needling

Osteopathie / Kinderosteopathie

Maxime is afgestudeerd in 2014 als kinesist met specialisatie muskuloskeletale aandoeningen. Maxime heeft zich verder gespecialiseerd met de 2 jarige opleiding in bekkenbodemkinesitherapie en perinatale kinesitherapie.

Ze heeft zich verder gespecialiseerd in autogene drainage om babietjes te helpen met ademhaling en slijmpjes ophoesten. Ze heeft ook de opleiding dry needling gedaan.

Justine Vandenbunder

Kinesitherapie / Acupunctuur / Osteopathie I.O

Justine is in 2023 afgestudeerd als kinesist aan de universiteit van Leuven. Gelijktijdig met haar studies heeft ze ook de 3 jarige opleiding als acupuncturist gevolgd. Justine heeft ook al 3 jaar osteopathie gevolgd. Justine is werkzaam als kinesist en acupuncturist.

Haar interesses liggen in fertiliteit, menstruatie en menopausale klachten,migraine, energie en verteringsproblematieken.

Charlo Van Caethoven

Osteopathie I.O

Charlo is afgestudeerd als kinesist in muskuloskeletale aandoeningen in 2020 aan de universiteit van Antwerpen. Nadien is hij gestart met de opleiding osteopathie aan de FICO in Antwerpen.

Zijn passie als triatleet trekt hij door naar zijn werk. Zowel sporters als niet sporters kunnen bij Charlo terecht voor osteopathie.

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.